Så shoppar du smart som familj

Så shoppar du smart som familj

Inlägg i samarbete med shoppasmartare.com

Så shoppar du smart som familj

Det är ingen nyhet att det kostar att bilda familj. Det är en helt ny värld av varor och produkter som måste införskaffas när en bebis kommer in i bilden. Är det två vuxna i familjen och man delar på kostnaderna kan det kännas enklare. Men är du en ensam förälder med en lön blir det såklart tuffare. I detta inlägg ska vi ge dig lite tipås på hur dom som ska bilda / eller har familj kan shoppa lite samartare.

Hur ska man som familj kunna shoppa smartare? 

Ett tips när det kommer till att shoppa smart är att handla det mesta online. På nätet är priserna pressade och det innebär att det oftast är betydligt billigare att gå loss med kreditkortet på alla nätbutiker än i fysiska affärer- De flest butiker online tillhandahåller också oftast någon typ av rabattkod. Men hur man hittar dessa koder är inte alltid så lätt. Oftast så kommunicerar inte butikerna själva ut sina rabattkoder utan dem finns på andra håll och dessa får man leta upp själv. Ibland kan det kännas hopplöst och många ger upp efter ett antal försök på googlingar.

Hur hittar man rabattkoder online? 

Shoppa smartare såg ett hål i osten. Det ska vara enkelt och smidigt att shoppa med rabattkoder. Varför ska man betala mer än vad man egentligen behöver? Shoppa aldrig utan rabatt. Shoppa smartare har därför skapat en hel site med endast rabattkoder. Siten är enkel, användarvänlig och erbjuder dig rabattkoder med upp till 55% rabatt. Bättre kan det inte bli. Surfa in på www.shoppasmartare.com NU <3

Vilka butiker finns i shoppa smartares nätverk? 

Shoppa smartare har samarbete med stora företag som Bonti, Jollyroom, Jotex, H&M och många många fler. Vad du än behöver kan dem nästa alltid ordna en rabatt till dig.

Shoppa smart online 

Kampanjtillfällen som Black week, Black friday, Singels day och mellandagsrean slår ju allt. Är du en sån person som orkar hålla dig till dessa tillfällen är det givetvis alltid bäst att slå till då. Men ibland behöver man vissa produkter tidigare och då är det alltid bra att sidor som shoppa smartare finns. Se till att bokmärka denna sida och ta er alltid en titt där innan ni shoppar till ordinarie priser-

Så shoppar du smart som familj

 

Lägg till din kommentar