Håll barnens fötter varma i vinter

Håll barnens fötter varma i vinter

Vintern är äntligen här – med allt vad det innebär av härliga utomhuslekar och aktiviteter. Försäkra dig om att barnen har skor som håller fötterna varma och torra!

Dags för snölek

Söker du skor till barnen som klarar av ett riktigt vinterklimat? Här hittar du ett stort urval av vinterskor för barn, allt från de allra minsta storlekarna och ända upp till att de passar för juniorer och ungdomar. De har ett stort utbud av skor med olika egenskaper – allt för att du ska kunna välja de skor som just ditt barn behöver beroende på klimat och användningsområde. Här finns garanterat det som du söker!
Den allra viktigaste uppgiften som ett par vinterskor för våra yngsta har, är att hålla deras fötter varma och torra. De ska kunna spendera mycket tid med lek och aktiviteter utomhus i snön utan att frysa och bli blöta om fötterna.

Skor för alla väder

Ett gott råd är att välja ett par vinterskor som är tillverkade av ett tåligt, vattentätt och isolerande material. För mindre barn är det en stor fördel om skorna har en justerbar ankelrem eller snörning så att skorna sitter ordentligt på fötterna utan att släppa in snö. Och självklart är det av absolut högsta vikt att barnet självt trivs med sina vinterskor och kan känna sig fri att riktigt leka loss i vinter.
Om du söker vinterskor som är extra varma, kan du kika på de skor som är fodrade med fleece eller något annat isolerande material.
Bra att veta är skillnaden på vattentäta och vattenavvisande skor. Om du satsar på ett par vattentäta skor, då får du ett par skor som håller vätan borta även i regn och rusk. Barnet kan gladeligen hoppa i vattenpölar utan att bli blöt om fötterna även under de allra blötaste och kallaste förhållandena. Ett par vattenavvisande skor är behandlade för att avvisa vatten.

Lägg till din kommentar