Bra appar att ladda ned när man är gravid

Bra appar att ladda ned när man är gravid

Moderna familjer vill tipsa er om bra gravidappar att ladda ner när man plussat på stickan. Via appar kan man enkelt hålla koll på sin graviditet och få en massa nyttig info om både den bärande mamman och fostret.

Gravid app frukter 

Preggers är en app som jämför fostret med olika frukter. På så sätt blir det enkelt för föräldrarna / föräldrarna att sätta sitt foster i perspektiv. Frukten ändras vid varje ny vecka. Preggers talar också om för er hur bebisens utveckling ser ut och vad som händer just denna vecka. Du kan också få läsa om hur den bärande mamman kan känna sig och typiska symptom för veckan. Partnern få även tips på hur den kan underlätta för den gravida partnern. Preggers appen är en bra app som kommer med mycket tips. Man får en enkel överblick på graviditeten och hur många dagar man beräknas ha kvar.

 

Ladda ner preggers appen för gravida här 

Libero appen för gravida 

Libero appen är också en annan app jag kan rekommendera. Denna app fungerar på samma sätt som preggers. Dock jämnför inte Libero appen fostret med frukten, utan man får istället se en liten miniatyr på vad som växer i magen på den bärande mamma. Här beskrivs der tydligt om vad som händer och hur man kan må. Via Libero appen får du en massa tips, du har utrymme för anteckningar och skriva boka av färdigskrivna checklistor. Du kan även skapa nya eller redigera befintliga listor. 

Ladda ner Libero appen för gravida här

Träningsapp för gravida

Appen gravidträning – att träna som gravid ger dig en massa tips på övningar som du kan göra som gravid. Håll din kropp stark under graviditeten och få bra tips med denna app. Appen ger dig roliga och varierande övningar som du kommer älska. Instruktionerna är tydliga i form av bilder, text och timer. 

Ladda ner appen gravidträning här

Läs mer: När sker det första uktraljudet?

Lägg till din kommentar