Massage för välmående

Massage för välmående

I detta inlägg vill vi prata om hälsa, välbefinnande och skador som kan uppstå av att inte arbeta ergonomiskt. 

Något som alla bör unna sig i detta stressiga samhälle som vi lever i är massage och avkoppling. Efter en lång tid in på pandemin är det många som känner att kroppen inte längre är som den brukar. Efter att ha jobbat hemma från köksbordet, soffan eller kanske till och med sängen har kroppen tagit en hel del stryk. Att tänka ergonomiskt när man arbetar är är så viktigt och speciellt när man jobbar hela dagar hemifrån. Det är inte det lättaste kanske och har du fått typiska symptom som ryggvärk, stelhet och ont i nacke kan det vara bra att gå på regelbunden massage. Vi är dåliga på att unna oss tid för oss själva. 

Givetvis är massage bra för mycket annat också. Att gå på regelbunden massage kommer öka ditt välbefinnande och sänka din stressnivå. 

Massage kan hjälpa dig som jobbat mycket hemifrån 

Unna dig massage två till tre gånger i månaden för att mjuka upp kroppen igen. Till en början kommer du verkligen känna att du är stel, men ju fler behandlingar du gör desto mer kommer din smidighet tillbaka. Ta tillfället i akt och unna dig en stund för dig själv. Investera i din hälsa och du kommer få så mycket mer tillbaka. Styrka, glädje och ett bättre fysiskt och psykiskt mående. 

Massage Stockholm 

Det finns faktiskt en mottagning som jag alltid återkommer till och det är Massagestockholm.se . Jag har besökt mottagningen i Norra Djurgårdstaden ett antal gånger, men dem har hela fem mottagningar i Stockholm. Mottagningarna hittar du på Södermalm, St Eriksplan, Odengatan, Norra Djurgårdsstaden och i City. Vilken är närmast dig? 

Massage Stockholm erbjuder sina kunder en fantastisk massage i en avslappnad miljö med fina priser. Dem har många års erfarenhet inom branschen och dem utför bland annat behandlingar av muskelsmärtor som sträckningar, muskelspänningar och spända muskler. Man känner sig alltid så välkommen och omhändertagen på deras mottagningar. Man blir lugn så fort man satt foten innanför dörren. 

Gravidmassage Stockholm 

Är du gravid och vill lätta på krämpor och spänningar? Då är ett besök hos Massage Stockholm en investering.
En gravidmassage hjälper dig och dina muskler att slappna av och få bort spänningar som kan leda till smärta. Här går du säkert och tryggt hos utbilda personal. Du kan antingen välja att ligga på sidan eller tillsammans med en gravidkudde.

Du bokar din tid snabbt och smidigt online. Här kan du boka så snabbt som 10 minuter innan du önskar komma på behandling. Investera i dig och ditt välmående, boka en massage idag.


 

Rekommenderat: Vanliga gravidkrämpor

Lägg till din kommentar