Drömmen om uterum

Drömmen om uterum

Detta inlägg är i ett betalt samarbete med  www.hangmattaonline.se

Snart är det dags för att damma av balkongen och göra i ordning våra uterum för vår och sommar. Altanen, balkongen och uteplatsen behöver en uppdatering hos dem flesta av oss. Ett säkert vår tecken är sannerligen nya inköp av balkong-möbler, hängmatta till trädgården och utomhusblommor. Håller ni inte med?

Hängmattor är kända för att som är så avslappnande på grund av svajande vaggande rörelse som leder till avslappning och en ökad förmåga att hjälpa människor att glömma världen omkring dem. Mindre stress leder till andra förbättrade hälsoaspekter som lägre blodtryck, bättre koncentration och ökad känslomässig stabilitet. Hängmattor är så avslappnande eftersom de stöder din kropp i den perfekta sovställningen, och deras mjuka gungande rörelse engagerar vårt vestibulära system som kontrollerar balansen i hjärnan, hjälper oss att slappna av och uppmuntrar djup sömn.

Hängmattor kommer många olika varianter så att du kan välja bland olika för den perfekta som kan passa dina behov. Det finns också otaliga skäl till varför du bör köpa en. Här är några av dem.

Fördelar med en hängmatta

 • Portabel
  En slående egenskap hos hängmattor är hur lätta som att bära runt den från en plats till en annan. Du kan snabbt ta ner hängmattan och helt enkelt rulla ihop den. Du kan ta den med dig vart du än går och hänga den vart du än går. Det är den perfekta sovlösningen för vandring, camping eller andra utomhusaktiviteter. Allt du behöver göra är att hitta en stabil stödbalk där den klarar din vikt och du enkelt kan koppla hängmattan till den.
 • Prisvärda
  Det en bred prisklass när det kommer till hängmattor så du kan definitivt köpa en hängmatta utan att ruinera dig. Deras stil, storlek, kvalitet och varumärke är direkt korrelerade till priset. Välj något som faktiskt passar dina behov. Till exempel skulle en inomhushängmatta inte ha en chans när den installeras på din veranda eftersom den kommer att utsättas för regn och sol. På samma sätt skulle det inte vara lämpligt att ta med den här hängmattan en campingtur på grund av dess skrymmande storlek och dess oförmåga att motstå hårda väderförhållanden.
 • Alla kan ha en hängmatta med stativ
  Det finns hängmattor med stativ som du enkelt kan installera utan behov av permanent stabil stödbalk. En hängstol är en stol som är upphängd i en stadig grund där du kan sitta och gunga i den. Det finns också bärbara hängmattor, designade för att bäras med dig vart du än går. Alla dessa hängmattor kommer i olika storlekar, färger och stilar, där du kan välja den hängmatta som passar dig bäst. Du kan med fördel ha en hängmatta på din balkong!
 • Lätt att installera
  De flesta hängmattor är designade för att vara problemfria och lätta att installera. Installationsprocessen beror på vilken typ av hängmatta du köpt. De flesta hängmattor kan installeras genom att knyta båda ändarna till pålitliga stolpar eller fixturer som ett träd. Se till att avståndet mellan båda ändarna är rimligt så att din hängmatta inte blir för hängig. Andra typer av hängmattor kommer med ett eget hängmattaställ. Detta sparar dig besväret att behöva hitta hållbara stolpar att fästa på din hängmatta.

Vi på moderna familjer älskar hängmattor. Vi tycker det är en himla härlig “möbel” att ha i sin trädgård eller på balkongen. Hela familjen älskar att spendera tid här och för oss har det varit en självklar sak att ta fram när våren smyger sig fram här i Sverige. På www.hangmattaonline.se hittar du en rad olika hängmattor i olika färger, storlekar och utföranden. Även olika typer av hängstolar för den mindre balkongen eller uteplatsen hittar du här. Vilken typ du än söker så kommer du med största sannolikhet hitta den på hangmatta.se

Nu vill vi bara ha varma dagar så att man kan hänga i sin hängmatta, läsa en bok, skrolla på telefonen eller bara vara. Vad tror ni, när kommer våren i år? Har ni en hängmatta på er balkong, uterum eller i er trädgård?

 

 

 

 

 

 

Lägg till din kommentar