Inreder barnrummet med Photowall canvastavlor

Inreder barnrummet med Photowall canvastavlor

Designa eller inreda barnrum kan vara en kamp med viljor. När de är bebisar är det lätt eftersom föräldrar vanligtvis kan inreda och dekorera rummet efter deras smak. Men när barnet blir äldre bör man som föräldrarna också prata igenom inredningen med barnet/barnen eftersom det är han/hon som ska leka och sova i det rummet och det barn vill också känna att deras rum är hemtrevligt.

Det är ganska så vanligt att man försöker hålla barnens rum enkelt och minimalistiskt med möbler som är huvudsakligen vita med lite färg och vita väggar. Men för liva upp rummet en aning häng upp något barnet tycker om, som canvastavlor, print eller en kanske fototapet på en av väggarna för att göra en accentvägg och måla resten av väggarna därefter. Men än så länge är allt fortfarande vitt.

Jag antar att den svåraste delen med barn fototapeten eller canvas barntavlor skulle vara designen och vi på Modernafamiljer tipsar att välja något som skulle hålla i minst 3-4 år eller mer och så designen kan inte vara för barnslig för att slippa att renovera varje år eller vartannat år. Just tavlor är enkelt att variera efter tycke och är inte alls särskilt dyrt. Hos Photowall finner du allt för väggarna och utbudet är enormt.

https://www.photowall.se/heavy-vehicles-blue-tavla

Låt ditt barn välja själv bland några motiv, sitt ner tillsammans och fråga vad barnet vill ha på sina väggar i sitt sovrum och använd den smarta sökfunktionen. Faktum är att vi själva har beställt canvas tavla till barn och där visade vi visade barnet söta dinosaurier och djurbebisar, bilar, etc, så var han 101% övertygad om att han behöver just den lastbilen på väggen. Det roliga var att min partner var inte särskilt säker på det och så nästa dag visade han honom alla alternativ igen och till och med lade till några nya – men vårt litet barn var som nej – jag vill ha DEN LASTbilen och det är det! Och hela veckan som tavlan tog för att komma fram pratade vår 2,5-åring nästan varje dag om den nya bilden på lastbilen som han kommer att få. Och till och med visade mig var bilden måste gå i hans rum 🙂

Slutligen: När ni väl hänger upp tavlorna, häng dom lite lägre, tänk på att barnen är mindre än du och dom ser inte tavlorna så bra om dom hänger för högt upp.

Lägg till din kommentar