Möbler för hela familjen

Möbler för hela familjen

Samarbete med bernomobler.se

Är du och din familj sugna att förnya i hemmet med lite nya möbler så läs vidare för här kommer några bra tips för att skapa ett hem där du kan komma hem och känna lugn och ro. Att ha barn medför ofta ett hem som snabbt kan bli stökigt och det är inte alltid barnen vill leka på sina egna rum. Så klart ska du kunna ha ett vackert hem även fast du har barn.

Av alla rum i ditt hem är vardagsrummet där komforten är nyckeln. Soffor som tål spill, barnvänliga soffbord och tillbehör som kuddar är bara några måsten för att skapa en avkopplande atmosfär. Och det finns utrymme för att uttrycka din stil, oavsett om det innebär att arrangera en fotovägg för att visa upp din konstsamling eller visa upp unika resminnen i en bokhylla.

 • Håll soffan ren från smuts med impregnering
  Många tror att ljusa soffor inte går att ha i en barnfamilj, men faktum är att det går om du väljer en soffa av rätt material. En soffa av polyester är lättare hålla välvårdad en en soffa av ren bomull eller lin. Innan användning impregnera soffan med Textile protection. Om du har en soffa du inte kan tvätta kan ett knep vara att ha ett fint överkast eller liknande att lägga över i de mest kladdiga åldrarna för att skydda klädseln.

  https://bernomobler.se/boomserien-med-lackra-soffor-och-fatoljer/boom-soffa-3-sits-vit-teddy/
 • Stuva undan och förvara med hyllsystem
  Möjlighet till förvaring är A och O, hyllsystem med dolda förvaring med luckor är stilrent och praktiskt. Sittpuffar innehåller ofta dold förvaring och även hallbänkar med förvaring. Det bör finnas smart förvaring i alla rum där du enkelt kan stuva undan leksaker och prylar när du snabbt vill få lite ordning.
 • Använd väggarna för förvaring
  Har din familj dåligt med förvaring, använd väggarna och sätt upp hyllor. Boenden med mindre yta känns större och golvet är frigjort.
 • Samla din konst med en fotovägg
  Skapa en kontaktpunkt ovanför din soffa med en fotovägg fylld med dina favoritfoton och målningar.
 • Tvättbara mattor
  Det finns tvättbara ryamattor som är perfekta att ha när man har en barnfamilj.
 • Investera i slittåliga möbler
  Möbler som är av gediget trä håller länge och tåls att städas regelbundet på utan att gå sönder. Impregnera möblerna med rätt möbelvård för att skapa ytterligare skyddande hinna på dina möbler mot slitage.
 • Skapa möjlighet för läxläsning
  Ett eget skrivbord med förvaring är praktiskt och uppmuntrar till studiero.

  https://bernomobler.se/ovrigt/kontorsmobler/bakal-skrivbord-gra/
 • Involvera barnen i inredningen på barnrummet
  Låt dina barn få vara med och berätta vad dom tycker om i barnrummet, skapa tillsammans ett rum dom kommer trivas i så kommer dom troligtvis ta hand om det mer och hålla det rent och trivas. Många barn tycker om att ha möjligheten att ha vänner att sova över. Inkludera gärna flera olika ljuskällor även i barnrummet för att kunna få det mysigt då barn älskar mysiga rum. Mjuk inredning bidrar till det och fina kuddar och sängkläder.

Bernomobler säljer möbler av hög kvalitet online men även i deras möbelbutik i Stockholm och erbjuder fri frakt och avbetalning upp till 11 månader.

Läs även, tips och anledningar varför du bör rensa ut ditt hem

Lägg till din kommentar