Så kan du städa utan kemikalier

Så kan du städa utan kemikalier

– Så kan du städa utan kemikalier –

Städprodukter ska förvaras oåtkomligt för barn och helst på en hög höjd i ett skåp som går att låsa. Barn är nyfikna små varelser och har inget konsekvenstänk eller förståelse för farliga kemikalier. Små barn vill gärna stoppa okända föremål i munnen och denna situation kan vara livsfarlig. Du kan läsa mer om skadliga kemikalier på giftinformation.se

Så kan du städa utan kemikalier

Små barn riskerar att utsättas för mer kemikalier än vuxna på grund av att dem är nära golvet och på låga höjder. Barn är även mer känsliga för kemikalier och farliga ämnen. Det är tryggt att du som förälder vet vad du ska göra om olyckan är framme. Du kan själv också minska risken för att ditt barn får i sig farliga kemikalier vid bland annat städning.

Satsa städprodukter med så lite kemikalier i som möjligt. Vi på Moderna Familjer vill tipsa om det fantastiska varumärket Västerbottenssåpa. Deras produkter är naturliga, gjorda på ett gammalt recept på över 100 år.

Såpa är en äkta råvara med mycket fett, en så kallad överfettad såpa. Detta innebär att såpan har närande och återfettande egenskaper, likt linoljesåpa. Såpan i sig är väldigt effektiv mot fet smuts – och därför en väldigt bra städprodukt i både kök, badrum och golv.

Fördelar med att städa hemmet med Västerbottenssåpa:

  • Såpan är naturlig och baserad på återbrukade Ingredienser
  • Lätt Biologiskt Nedbrytbart
  • Naturligt Bakteriedödande
  • Utan Färgämnen eller Konserveringsmedel
  • Djurvänligt
  • Fri från Parabener och Onödiga Kemikalier
  • Tillverkat i Västerbotten, Sverige

Kort och gott skulle det inte vara förödande OM ditt barn skulle få i sig av Västerbottenssåpas produkter. Men med det sagt så bör du ALLTID förvara samtliga städprodukter på en hög höjd där barnet inte kommer åt dem.

Det känns så mycket bättre att städa golvytor och andra ytor med Västerbottenssåpa eftersom barnet leker och vistas mycket på golvet. Har ni inte testat så gör det 🙂

Ps. Vi har en rabattkod på Västerbottenssåpan.

Koden emmaj20 ger er 20% rabatt på hela sortimentet

 

Lägg till din kommentar