Tips på väggfärg till hemmet

Tips på väggfärg till hemmet

Funderar du på att måla om hemma? Då har du hamnat rätt, för i denna artikel ska du få ett stort tips på ett företag som gör det enklare för dig att få det målat och klart hemma på nolltid.

Så målar du om hemma – enkelt

Klint är ett koncept som gör det lite enklare och roligare för dig att måla om hemma. Deras vision är att du nu kan skapa ett hem att trivas i på ett enkelt och roligt sätt. Jag föll direkt för deras idé!

Fördelar med att beställa färg från Klint:

  • Du får dina produkter till dörren inom 1 till 2 dagar. Så skönt att få det hem levererat. Plus på den!
  • Färgen är miljövänlig och levereras i en återvinningsbar förpackning
  • Du får hela 115 olika kulörer att välja mellan
  • Testa provark som är handmålade med riktig färg

Med hjälp av Klint så kan du enkelt beställa hem provark så du kan testa vilken färg som är mest du. På hemsidan så kan du kika på alla olika paletter. Här har Klint samlat de mest populär färgerna inom varje färgfamilj. Detta gör det lite enklare för dig att beställa hem provark av de kulörer du redan gillar.  Klints egna tips är att testa MÅNGA olika ark. Ett annat tips är att testa arken i olika typer av ljus.

Med tanke på att arken är handmålade med riktig färg, innebär det att de endast går åt 1 cl färg till varje ark. Jämfört med en provburk på 50 cl. Detta betyder att man besparat hela 98% färg, för varje kulör du provar. Det är fint för miljön. Provarken kan beställas hos Klint för endast 20 kronor per styck. Så passa på att beställa hem ett gäng med olika nyanser. Hellre att du testar för många än att du chansar med en stor färgburk.

Kala väggar är inte så roligt och heller inte så personligt. Det finns inget som gör så stor skillnad i hemmet som väggfärg och tapeter. Ett helvitt hem kan lätt kännas avskalat opersonligt och sterilt. Att måla väggarna går snabbt och en sak som är värd att investera i 🙂 Hoppas att just DU har fått lite tips på målarfärg och att du nu gör slag i saken.

Ta julledigheten och gör det till något roligt. Klint är ett oerhört populärt företag inom ämnet och vi gillar deras fantastiska miljötänk.

Vad är det första du ska måla om? Vi blir själva sugna på att måla om barnrummet eftersom det är så enkelt med Klint.

Lägg till din kommentar