Att planera sin egen begravning

Att planera sin egen begravning

– Inlägget är ett samarbete med lavendla.se –

Idag blir vi allt mer digitala och mitt i denna pandemi har digitala möten och träffar varit uteslutande. Företag har gjort det dem har kunnat för att digitalisera erbjudanden och tjänster så gott det går. Livet går vidare och branscher som begravningsbyråer och juristbyråer har ökat sin omsättning under denna period. Tänk att så många branscher tog ett jättehopp in i framtiden och digitaliserades så snabbt. Över en natt skulle jag säga. Kundernas krav på digitalisering har varit många branschers utmaningar. Lavendla var inte sena med att hitta passande digitala lösningar och utfallet passade plattformen perfekt då den redan var färdigbyggd. Lavendla var också redan vana att jobba med telefon-/videomöten över hela landet.

Att planera sin egen begravning

Många av er har säkert haft funderingar på hur ni vill ha er egen begravning. Allt ifrån hur den ska se ut, vilken låt ni skulle vilja ha och så vidare. Däremot är det väldigt få människor som faktiskt skriver ner sina önskemål. Många pratar bara. Önskemål som lätt glöms bort med åren. Att planera sin egen begravning gör många av kärlek för att underlätta för sina nära och kära.

Lavendla har ett digitalt arkiv som är helt kostnadsfritt. Här kan man tryggt och säkert logga in med sitt bank-id. Dagen man avlider skickas ett meddelande till den person som man angivit som sin närmsta anhörig och denne får ta del av det man skrivit i sitt personliga arkiv. I arkivet kan man skriva vad som helst som exempelvis önskemål om musik på ens begravning, dokument, lösenord och så vidare. Såna här tjänster är ju fantastiska! Alla borde ansluta sig till Lavendla och börja notera lite hur man vill ha sin egen begravning. Det finns inget negativt med det. Man ska absolut inte gå och tänka på att man ska gå bort. En dag ska vi alla dö, men alla andra dagar ska vi inte det. Det gäller att leva så länge man kan och ta vara på livet.

 

Lägg till din kommentar