Shopping Cart 0 items - kr0.00 0

Hitta en bra barnvagn när famlijen går från 1 till 2 barn

Hitta en bra barnvagn när famlijen går från 1 till 2 barn

Viktminskning är en svår process för många människor, och det kan vara ännu svårare för mammor. Det första steget för att gå ner i vikt är att förstå varför du är överviktig och vad du behöver göra för att ändra på det.

Det andra steget är att hitta rätt träningsrutin. Det finns ett antal övningar som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Det är inte alltid lätt att finna tiden att träna men något som fungerar för de flesta mammor är att gå ut på powerwalk med barnvagn. Att dra två barn ger även en del muskler. 

Det är vanligt att många familjer har 2 barn i barnvagn, dvs syskonvagn. Det är ofta så att det ena barnet är ett spädbarn och det andra ett litet barn.

Att ha två barn i en barnvagn kan vara knepigt, men det finns sätt att få det att fungera. Ett sätt är att använda en paraplyvagn som har två sittplatser och lätt kan fällas ihop när den inte används. Ett annat sätt är att använda en dubbelvagn sida vid sida som har två sittplatser på vardera sidan av ramen och även kan fällas upp när den inte används.

Det första du vill göra är att bestämma vilken typ av barnvagn du vill köpa. Det finns många olika alternativ så det är viktigt att du tar dig tid och tänker på dina behov innan du fattar ett köpbeslut

Det kan vara svårt att bära två barn i en barnvagn samtidigt. Men om du har en syskonvagn blir detta mycket lättare.En syskonvagn är utformad så att två barn kan sitta sida vid sida och dela på vagnens vikt. Det gör att det är mycket lättare att skjuta och styra. Det betyder också att båda barnen får lika mycket utrymme att röra sig på och leka med sina leksaker.

Lägg till din kommentar