De bästa tricksparkcyklarna

De bästa tricksparkcyklarna

I dag finns det många olika sparkcyklar för många olika behov. Oavsett om du vill göra din transport mycket roligare, göra vilda trick på gator, banor eller ramper är en sparkcykel både ett effektivt och billigt transportmedel samt ett fantastiskt givande verktyg för lek och trick. Funderar du på att investera i en tricksparkcykel har vi några råd till dig!

Vilken tricksparkcykel skall jag välja?

Många väljer att köpa en tricksparkcykel även om de bara behöver sin sparkcykel för transport. Detta bygger på det faktum att tricksparkcyklar har ett sportigt och robust utseende som tilltalar många. Här bör du dock vara medveten om att tricksparkcyklarna ofta inte kan fällas ihop. Å andra sidan ser de relativt enkla tricksparkcyklarna lite häftigare ut än till exempel en modell med ringklocka och fjädring. Är du nybörjare, så är det inte nödvändigtvis den bästa strategin att köpa en sparkcykel som tömmer din spargris. Köp först en relativt billig tricksparkcykel. Om du märker att du gärna vill leka lite extra kan du alltid uppgradera till en dyrare och ännu bättre tricksparkcykel allt eftersom du blir bättre. 

Vad kostar en tricksparkcykel?

Det finns tricksparkcyklar i många olika prisklasser. För de billigaste sparkcyklarna, lämpliga för trick, börjar priserna på cirka 500 kronor, och de dyraste tricksparkcyklar kostar några tusen kronor. Startmodellerna är naturligtvis billigare än sparkcyklar för de mer avancerade, och det är helt enkelt för att de ofta är byggda av några bättre och mer hållbara komponenter och kan ha fler justeringsmöjligheter, olika ytbeläggningar och andra funktioner än de billiga tricksparkcyklarna har.

Varför en tricksparkcykel?

En tricksparkcykel är rätt val för dig som vill ha fart och spänning och samtidigt utmana dig själv eller dina vänner med olika trick på din sparkcykel. Det är en hobby som handlar om att ständigt göra framsteg och bli lite bättre varje dag. Ett trick i taget. 

Lägg till din kommentar