Lyxen med egen pool

Lyxen med egen pool

Hej våra fantastiska läsare. I denna artikel ska vi prata om lyxen att ha en pool. Vad kan man mer önska sig under en svensk sommar?

Har man barn är det lyxigt att ha ett hus. Ett hus och en egen liten gård. Att bara kunna släppa ut barnen på gården, på sin egna tomt hade varit ljuvligt. Jag som skriver denna artikel drömmer också om ett eget hus, helst nära stan. Men ändå såpass långt ifrån myller och stress. Har velat ha ett hus så länge och jag fortsätter att drömma om det. För mig är det viktigt att kunna få slappna av, stänga av mobilen och göra något analogt.  Det är lyx! Jag älskar att greja med växter, odla egna kryddor, potatis, morötter och så vidare. Som liten hade jag mitt eget växthus och det var där som jag spenderade min fritid. Jag längtar efter att få kratta, plocka äpplen, ha en egen kompost och att få hänga tvätt i min egen trädgård. Jag har målat upp ett hus inne i mitt huvud och jag vet exakt hur huset ska se ut. Tomten och huset  behöver inte vara så speciellt stort, jag önskar mig bara en plats att kunna slappna av på. Ett hus att kalla ett hem.

Vad är en Thermopool

Till huset vill jag ju givetvis ha en pool, det har jag alltid drömt om. Poolen ska vara ett steg  utanför mitt hus så att man utan problem kan ta sig ett morgondopp 🙂 Helst av allt skulle jag vilja ha en så kallad thermopool. Denna pool är Sveriges mest sålda poolkonstruktion och idag den mest hållbara poolen på marknaden. Poolen jag läst om kallas Thermopool och denna typ av pool fungerar som en enda stor termos vilket gör att den är mycket energieffektiv. Uppvärmningskostnaden blir avsevärt mycket längre med denna typ av pool och det gillar vi ju. Det gynnar ju både miljön och plånboken. Känns så mycket bättre att ha en sådan lösning.

Jag drömmer om ett hus med pool, stora ytor att odla på och plats för en terass. Förstår ni vilka fantastiska hemma kvällar man skulle kunna ha. Jag målar upp bilder i huvudet. Vad drömmer du och din familj om? 🙂

Måste även tillägga ett Poolgiganten har över trettio års samlad erfarenhet av att sälja och bygga pool. så hos dem kan man känna sig trygg. Det är så viktigt tycker jag, speciellt om man gör en sådan här stor investering.

// Maria

Lägg till din kommentar